Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Βραχιόλι από ατσάλι, ασημί με πέτρες ζιργκόν

TOP 6 TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΥΛ!

Πώς ταιριάζετε τα κοσμήματά για να συμπληρώσετε το στυλ σας; Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τη συλλογή κοσμημάτων σας; Οι απαντήσεις δεν είναι πάντα προφανείς. Έχουμε καταλήξει στις 6 κορυφαίες συμβουλές για να φοράτε τα κοσμήματα σας με τον πιο στιλάτο τρόπο.

1. Δημιουργήστε στρώσεις από κολιέ (layering): συνδυάστε 2-3 κολιέ ίδιου υλικού και τοποθετήστε τα ομοιόμορφα σε διαφορετικό μήκος το καθένα.

2. Συνδυάστε όλα τα χρώματα στο σύνολό σας: είναι πλέον τάση τα σύνολα κοσμημάτων που περιέχουν 2 ή και 3 χρώματα μαζί (χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό) και όχι ένα χρώμα αποκλειστικά.

3. Τολμήστε τα κοσμήματα με στενή γραμμή: χειροπέδες και κολιέ choker είναι μερικά από τα κοσμήματα που προσδίδουν ένα μοντέρνο και έντονο στύλ .

4. Προτιμήστε πάντα ένα ισορροπημένο και minimal σύνολο: μη φορτώνετε πολλά και βαριά κοσμήματα σε όλα τα μέρη του σώματος αλλά επιλέξτε κάθε φορά ποιο σημείο θα τονίσετε με ένα κόσμημα.

5. Μη φοράτε έντονα σκουλαρίκια και κρεμαστό ταυτοχρόνως: σε κάθε εμφάνιση σας διαλέξτε το κόσμημα που θα πρωταγωνιστεί και έπειτα φροντίστε τα υπόλοιπα να είναι ελαφριά και διακριτικά.

6. Μη φοβάστε το διαφορετικό: εμπλουτίστε τη συλλογή σας με πρωτότυπες επιλογές όπως κοσμήματα σε ιδιαίτερα χρώματα, γραμμικά σχέδια, δαχτυλίδια σεβαλιέ κ.α.

Share This :

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ